Pláž

News

Newsletter 10/2023

Seychely - včas a výhodně

/
BEACH HEADER

SEYCHELY 2023/2024

Využijte zajímavých slev a vydejte se s námi na SEYCHELY ještě tuto sezónu! Najdete zde písečné pláže s typickými žulovými balvany, nedotčenou panenskou přírodusrdečné místní obyvatelstvo a také želvy obrovské. My doporučujeme kombinovat pobyt na dvou ostrovech, a pak si ještě udělat výlety na okolní vnější ostrůvky.

Bránou Seychel je hlavní ostrov Mahé, kam přiletíte. Rozprostírá se zde národní park The Morne Seychellois, který je výjimečný svou flórou - obdivovat můžete různé druhy orchidejí, ale i masožravých květin. Odsud se přesuňte na druhý největší ostrov - Praslin. Je hodně zalesněnýhornatý a vynechat nemůžete návštěvu Anse Lazio, jedné z top 100 nejkrásnějších pláží světa a Valée de Mai, přírodní rezervaci zapsanou na seznamu UNESCO. Praslin je také ideálním výchozím bodem k výletům na okolní ostrovy. Vydejte se na La Dique, kde se jezdí jen na kolech, poznáte život místních obyvatel a cestu vám budou křižovat želvy obrovské.  

Seychely jsou ideální destinací jak pro rodiny, tak i pro páry. Stačí si jen vybrat ten správný resort a s tím vám rádi pomůžeme. 

MANGO HOUSE 5*

Na jihu ostrova Mahé, přímo na pobřeží u nádherné pláže stojí toto moderní, intimní útočiště. Je ideálním místem pro ty, kteří chtějí zažít více než luxusní pobyt v resortu. Nechte na sebe působit lokální materiály, autentičnost ostrova, usměvavý personál a buďte otevření hlubším zážitkům. Všech 41 pokojů s výhledy na moře velmi dobře doplňuje místní flóru a Vy se tu budete cítit jako v ráji. Doporučujeme pro páry, které mají rádi moderní design a kvalitní gastronomii.

POBYTOVÝ BALÍČEK

7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji King Deluxe Room se snídaní

CENA

 od 46.100 Kč / 1 os. 

PODMÍNKY

již aplikována 20% sleva při rezervaci do 31.10.2023

CONSTANCE EPHELIA 5*

Velký resort který najdete na ostrově Mahé je skvělou volbou pro rodiny, které nepotřebují extra luxus, ale ocení vynikající dětský klub, bohatou nabídku aktivit a službu hlídání dětí. Vybrat si můžete z 313 pokojů, apartmá, ale i vil v tradičním elegantním stylu. Resort je situován mezi dvěma plážemi - severní a jižní a za zmínku rozhodně stojí rozlehlé SPA centrum ve stylu vesnice. 

POBYTOVÝ BALÍČEK

7 nocí ve dvoulůžkovém apartmá Junior Suite s polopenzí

pobyt a polopenze zdarma pro 1 dítě do 13 let v pokoji s rodiči 

CENA

od 43.900 Kč / 1 os

PODMÍNKY

již aplikována 25% sleva při pobytu na min. 3 noci

ANANTARA MAIA 5*

Brand Anantara patří mezi naše oblíbené řetězce po celém světě. Jejich osobní přístup ke každému klientovi, důraz na každý detail a profesionalita personálu je výjimečná, přitom všeho je tak akorát. Je tomu tak i zde na ostrově Mahé, v tomto butikovém resortu. Najdete tu jen 30 vil, všechny s bazénem a osobním komorníkem. Výjimečnost spočívá v maximálním soukromí, odlehlosti resortu, klidu a naprosto neuvěřitelným západům slunce. Doporučujeme výhradně párům.

POBYTOVÝ BALÍČEK

7 nocí ve dvoulůžké vile Ocean View Pool Villa se snídaní a-la-carte

služby osobního komorníka

lahev šampaňského při příjezdu

nemotorizované vodní sporty

3x týdně skupinové wellness aktivity 

CENA

od 124.900 Kč / 1 os. 

PODMÍNKY

již aplikována sleva 30% při rezervaci do 15.12.2023 a pobytu na min. 3 noci 

! Náš tajný tip - 30% sleva platí i na polopenzi !

CONSTANCE LEMURIA 5*

Druhý seychelský resort řetězce Constance se nachází na ostrově Praslin a roky patří mezi oblíbené resorty, zejména u golfistů. Najdete tu totiž 18 jamkové golfové hřiště, jediné na Seychelách. Skvěle tu tak můžete zkombinovat aktivní dovolenou s odpočinkovou. Oproti Ephelii se jedná o menší resort - jen 115 pokojů a vil opět v klasickém elegantním stylu, modernu tu nečekejte. Na rodinný pobyt doporučujeme zvolit vilu s bazénem, pro páry pak apartmá vyšší kategorie - Senior Suite. 

POBYTOVÝ BALÍČEK

7 nocí ve dvoulůžkovém apartmá Junior Suite se snídaní

pobyt a polopenze zdarma pro 1 dítě do 13 let v pokoji s rodiči

neomezený golf na 18 jamkovém hřišti Lemuria během celého pobytu

CENA

od 65.500 Kč / 1 os. 

PODMÍNKY

již aplikována 25% sleva při pobytu na min. 3 noci

RAFFLES SEYCHELES 5*

Na ostrově Praslin, v kopci nad krásnou pláží na vás čeká tento rozlehlý resort s 86 vilami. Každá z vil má privátní bazén, 1-2 ložnice a jsou obklopeny tropickou zelení. Vily vyšších kategorií pak mají dokonalý výhled na smaragdové vody Indického oceánu. Najdete tu výjimečné SPA centrum, které bylo navrženo tak, aby uklidnilo vaši duši a probudilo vaše smysly. Ať už toužíte po romantické večeři na pláži nebo vzrušujícím zážitku na okolních ostrovech, o vše se 24 hodin denně postará Váš osobní komorník. Vítány jsou zde děti, ale dostatek soukromí ocení i páry. 

POBYTOVÝ BALÍČEK

7 nocí ve dvoulůžkové vile Hillside Pool Villa s polopenzí (zdarma upgrade ze snídaně)

CENA

od 68.900 Kč / 1 os.  

PODMÍNKY

již aplikována 35% sleva při pobytu na min. 7 nocí

WALDORF ASTORIA PLATTE ISLAND 5*

Velmi očekávané otevření resortu Waldorf na Seychelách je tady. První hosty přivítá resort už 1. prosince a to na privátním ostrově Platte, který se nachází jen 20 minut letu od Mahé. Všech 50 vil má svůj bazén a k dispozici bude osobní komorník. Resort klade velký důraz na ekologii, designéři maximálně pracovali s lokálními materiály a díky neutrálním barvám celý koncept krásně zapadá do okolní přírody. Ostrov není velký, měří 1 km a vetšinu pokrývá tropická vegetace. To hlavní se ale ukrývá pod hladinou moře a zdejší podmořský svět má patřit k nejlepším na Seychelách. Vydáte se to prozkoumat sami? 

POBYTOVÝ BALÍČEK

7 nocí ve dvoulůžkové vile Hawksbill Villa se snídaní

transfer vnitrostátním letem z Mahe na ostrov a zpět

CENA

167.300 Kč / 1 os. 

PODMÍNKY

již aplikována 20% sleva 

creating amazing memories