Golf

News

Newsletter 10/2023

Mauricius - nové hřiště La Reserve

/

BEACH HEADER

HERITAGE LE TELFAIR 5*, Mauricius

Mauricius je ráj golfistů! Díky teplému počasí po celý rok jsou hřiště vždy ve skvělém stavu a jejich rozmanitost dává možnost užít si hru jak naprostým začátečníkům, tak i zkušeným hráčům. K dosavadním devíti 18 jamkovým hřištím se nyní od prosince přidává hřiště nové, La ReserveDeset osmnáctek na tropickém ostrově uprostřed Indického oceánu nenajdete nikde jinde na světě.

Linksové hřiště La Reserve nabízí výhledy na Indický oceán z každé jamky, otevřené plochy, bohaté zvlněné travní porosty a převýšení od první do osmnácté jamky až 200 m. Sousedí s UNESCO přírodní rezervací a dokonale zapadá do zdejší výjimečné přírody.

Exkluzivní přístup na hřiště mají členové klubu nebo hosté hotelu HERITAGE LE TELFAIR 5*, u kterého se hřiště nachází. Hotel je členem prestižního sdružení The Small Luxury Hotels of the World, nabízí 158 pokojů v elegantním koloniálním stylu, výběr z 12 restaurací, 2 500 m² Wellness pavilon, kilometr dlouhou písečnou pláž, ale i dětský klub s vyhřívaným bazénem. Najdete tu také hřiště Le Chateau, které je opakovaně hodnoceno jako TOP 1 hřiště Indického oceánu a v rámci pobytu můžete hrát zdarma každý den.

Využijte zvýhodněných cen, které hotel aktuálně nabízí a vydejte se vyzkoušet nové hřiště na Mauricius tuto sezónu i vy.

 

POBYTOVÝ BALÍČEK

7 nocí ve dvoulůžkovém apartmá Deluxe Suite se snídaní 

ZDARMA neomezený golf na hřišti Le Chateau 

2x green fee na hřišti La Reserve v premiovém čase 7:00 - 10:00, buggy s GPS, range balls, uvítací dárek a občerstvení

ZDARMA pobyt pro 2 děti do 12 let sdílející pokoj s rodiči

služby komorníka 

 

CENA

42.800Kč / 1 os. kdykoliv od 7. - 31.1.2024

46.800Kč / 1 os. kdykoliv od 1.2. - 22.3.2024

 

PODMÍNKY

již aplikována 10% sleva, rezervace do 15.12.2023

 

 

 

creating amazing memories