Adventure

News

Newsletter 03/2023

Zažijte s námi dobrodružství 2023

/
 

Dovolte si zažít něco výjimečného a vydejte se tento rok na dobrodružnou poznávací cestu. Připravíme pro Vás výjimečné zážitky v přírodě, na které budete rádi vzpomínat. 

Jedním z unikátních míst na severu Evropy, které doporučujeme, je rozhodně OCTOLA LODGE v srdci Laponska. Pro dobrodruhy a odvážné povahy je ideální plavba na Špicberky, do Grónska nebo po Antarktidě s profesionály z QUARK EXPEDITIONS. Aktuálně pro Vás umíme zajistit plavbu po Antarktidě až s 50% slevou ve vybraných termínech při rezervaci nejpozději do 15. dubna. Gejzíry, ledovce, jezera, vodopády a řeky. To je vodní říše pestré islandské přírody. Doporučujeme zkombinovat více lokalit v přírodě, jednou ze zastávek může být luxusní hotel BLUE LAGOON s termálními prameny. Chybět nemůže ani pozorování lvů, slonů a žiraf v jejich přirozeném prostřední na safari. TANZANIA je ideálním místem na africké dobrodružství. Preferujete pobyt v luxusní vile na pláži, ale rádi by jste zažili během pobytu nějaké dobrodružství? Známe výjimečný ostrov u Madagaskaru, kde Vám toto splníme. 

Podívejte se na naše tipy, nechte se inspirovat pro Vaši příští dovolenou nebo se na nás obraťte s jinými představami a společně vymyslíme tu nezapomenutelnou cestu jen pro Vás.

ISLAND - ostrov plný ledovců, sopek a gejzírů

Ostrov plný ledovců, vulkanických sopek, tryskajících gejzírů, termálních pramenů ale i vřelost místních lidí z něj dělají ideální místo nejen pro rodinnou, aktivní dovolenou. Pokud se na Island vydáte v zimě, ohromí Vás polární záře, v létě Vás naopak překvapí téměř 24 hodin denního světla. Ideální poznávací den může začít odpočinkem v Blue Lagoon, geotermálních lázních s léčivou vodou, oběd si vychutnáte na farmě Friðheimar, poté se necháte okouzlit sílou vodopádu Gullfoss a na závěr překvapit náhlou erupcí gejzírů v geotermální oblasti Geysir. Věřte, že tento ostrov Vám svými místy vyrazí dech.

QUARK EXPEDITION

Vydejte se na dobrodružnou cestu pod vedením elitního týmu profesionálů společnosti Quark Expeditions, specialistů na polární oblasti. Těšit se můžete na poslední místa na planetě, která doposud nebyla zasažena lidskou činností, obrovské ledovce, polární stanice, naprostné ticho, ale i velryby a kolonie tučňáků. Ať už to bude Antarktida, Arktida, Špicberky nebo Grónsko, jedno je jisté - tato místa Vám naprosto vyrazí dech. Rozhodně doporučujeme plavbu na nové unikátní lodi Ultramarine, která prozkoumává zatím nepřístupná místa. K dispozici Vám je několik typů pokojů, až po luxusní apartmá. Během celé plavby Vám budou k dispozici i 2 vrtulníky, fitness, SPA, sauna i knihovna.

OCTOLA LODGE - Finsko

 

Objevte místo, kde dokonale splynete s přírodou, místo, kde budete obklopeni jen tichem, soby a více než 300 hektary soukromé rezervace. Chalet je dokonale ukrytý v laponské divočině a je ideálním místem pro rodiny nebo skupiny přátel, které touží po výjimečných zážitcích. Může to být jízda za psím spřežením nebo soby, procházka na sněžnicích, pozorování polární záře, piknik v divočině nebo procházky přírodou s vaším privátním průvodcem. Po celou dobu je Vám k dispozici personál včetně šéfkuchaře a volba menu je tak na Vás. Věřte, že na chvíle strávené zde budete vzpomínat celý život s úsměvem na tváři a krásným pocitem na duši.

TANZANIA / ZANZIBAR - Afrika

 

Cesta jako stvořená pro dobrodružné povahy, milovníky přírody, ale i bělostných pláží a dokonalého koupání. Čeká Vás poznávání divoké fauny a flóry v Tanzanii, spolu s příjemným závěrečným odpočinkem na Zanzibaru. Objevte mekku divoké zvěře v Tanzanii - Národní park Lake Manyara, vydejte se do stále zeleného kráteru Ngorongoro a objevte Velkou pětku v Národního parku Serengeti na safari výjezdech se svými blízkými. Ubytování je zajištěno v luxusních kempech s veškerým zázemím. Na závěr pobytu už jen zamiřte na východ, na ostrov Zanzibar, kde krásně při relaxu na pláži vstřebáte zážitky z předchozích dnů.

Time & Tide MIAVANA, Madagaskar

 

Panenský domov lemurů a chameleonů, neprobádané zátoky, rozlehlé korálové útesy, tyrkysové moře a pláže s bílým pískem vytváří dokonalé útočiště, kde si budete moct vychutnat jedinečný zážitek. Na soukromý ostrov Nosy Ankao Vás přepraví za 30 minut privátní vrtulník přímo z Madagaskaru. Pak už je na Vás, užít si ničím nerušený pobyt a maximum soukromí v jedné ze 14 moderních vil s bazénem. Těšit se můžete i na široký výběr aktivit, jako například krásné výlety s průvodcem do okolní divoké přírody, potápění, výlety vrtulníkem nebo pozorování želv. Chcete během dovolené odpočívat ale i poznávat? Pak je tento ekologicky zaměřený resort tou nejlepší volbou. Pokud zůstanete na 7 nocí dostáváte 6.noc a transfer vrtulníkem zdarma.

 

 

 

creating amazing memories

2024 © Amazing Tours, a.s. | Powered by Sprinkler Morning.