Healing

News

Mallorca - Harmony Retreat

(termín 19. - 24. 9. 2023)

/

Es Racó D‘Artá, Mallorca, 19 - 24. září 2023

 

Cítíte se unavení a vyčerpaní? Trápí vás zažívací potíže a poruchy spánku? Rádi byste si osvojili účinné nástroje a postupy, jak získat více energie a nastolit harmonii ve svém životě? 

Pokud jsou Vaše odpovědi ANO, pak je tento retreat přesně pro VÁS!

 

 

Jsme pevně přesvědčeni, že lidské tělo je velmi inteligentní a má schopnost se samo uzdravit/vyléčit, pokud jsou mu poskytnuty ty správné podmínky. Pomůžeme Vám najít rovnováhu a vnitřní harmonii za pomoci tří hlavních nástrojů – výživy, jógy a spojení s přírodou. Místo pro konání tohoto výjimečného retreatu jsme hledali intenzivně téměř 2 roky a věříme, že budete okouzleni výjimečnou energií Resortu Es Racó na severu ostrova Mallorca.

Zaměříme se na zdravý životní styl a návyky, které můžete začlenit do svého každodenního života. Hlavní pozornost bude věnována Józe a Výživě. Jídlo, které vkládáme do úst, má obrovský vliv na fungování našeho těla, proto výživě věnujeme dostatek času během celého retreatu. Budou zde probíhat velmi zajímavé workshopy pod vedením Gillian Kennedy naturopatky, koučky celostního zdraví a instruktorky jógy, a také jeden velmi exkluzivní workshop pod vedením paní Gemmy Bes (nutriční terapeutka Rafaela Nadala).

 

 

Po klidném spánku začnete ráno krátkou meditací následovanou jemným cvičením Hatha Vinayasa jógy. Po lahodné a výživné snídani si užijete čas na odpočinek. Na každý den pro vás budou připraveny specializované workshopy. Dva hlavní workshopy budou věnovány zdravému životnímu stylu a zdraví střev. Vytvoříme Vám prostor pro spojení se sebou samým a s přírodou, která Vás obklopuje.

Po celou dobu pobytu si můžete užívat místní luxusní Spa, venkovní i vnitřní bazény a krásnou zahradu kolem hotelu Finca. Budeme se setkávat každý večer na lekcích uklidňující Jin & restorativní jógy, následovanou krátkou meditací.

Během retreatu budete mít také možnost přihlásit se na dva fakultativní půldenní výlety: Pěší turistika v horách s místním průvodcem & Návštěva místní historické vesnice Artá, která je známá výrobou keramiky a pletením košíků.

 

 

Zahrnuto v ceně:

  • 5 nocí v luxusním ubytování s polopenzí
  • Zdravé lehké menu – brunch a večeře
  • Každodenní lekce jógy, dvakrát denně
  • Meditace, dvakrát denně
  • Zdravý životní styl pro dlouhověkost – workshop
  • Zdraví střev – workshop
  • Zdravá výživa pro znovuzískání energie – workshop vedený slavnou nutriční specialistkou Gemmou Bes
  • Lekce arteterapie
  • Závěrečný večírek s „Kakaovým obřadem“

 

 

Cena:

  • 49 000 Kč na osobu / dvoulůžkový pokoj (hlavní budova)
  • 56 000 Kč na osobu / dvoulůžkový pokoj (Casitas s terasou)
  • 79 900 Kč na osobu / jednolůžkový pokoj (hlavní budova)
  • 92 500 Kč na osobu / jednolůžkový  pokoj (Casitas s terasou)

10% sleva za včasný nákup s potvrzením rezervace do 31. května 2023.

Cena nezahrnuje:

  • letenku (aktuální cena letenky Praha - Palma 9.400,-Kč/os.) 
  • privátní transfer z letiště do resortu a zpět
  • cestovní pojištění a pojištění na storno pobytu

 

Facilitátorky:

Hana Pešková (majitelka Amazing Tours)

 

„Ráda bych se podělila o svůj příběh a tím vysvětlila, proč pořádám tento jedinečný retreat v tomto úžasném rezortu. Již jako dívka při studiu na Vysoké škole jsem často řešila zažívací problémy a nedostatek energie, které mi značně komplikovali život. Hledala jsem cestu, jak se uzdravit přírodní cestou bez léků. Studovala jsem různé způsoby léčení pomocí stravy. Především pak makrobiotické a ájurvédské principy mi pomohly najít rovnováhu a získat sílu. Jóga je důležitou součástí mé každodenní praxe téměř 20 let. Poslední 2 roky jsem přidala každodenní meditaci a cítím, že mi pomáhá udržet rovnováhu a smysl pro harmonii. Pevně věřím, že pokud vytvoříme správné podmínky pro naše tělo, uzdraví se samo. Na své cestě za uzdravením jsem využila i další metody jako Naturopatie, Tradiční Čínská Medicína, Continuum Movement a Kraniosakrální terapie, které mi pomohly ve fázích nemoci, nejistoty a bolesti. Pokud mám ale vybrat 3 hlavní nástroje k nalezení harmonie, tak je to Výživa, Jóga & Meditace a spojení s přírodou. Ráda bych se s vámi o tuto zkušenost podělila a těším se na setkání v ES Racó.“

Gillian Kennedy (koučka celostního zdraví)

 

Vzhledem k tomu, že jsem již organizovala své vlastní retreaty a retreaty jsou mými oblíbenými sólo dovolenými, jsem nadšená, že mohu pomáhat realizovat tento retreat na tak krásném místě.
 
Jóga byla vždy jedním z mých nejlepších učitelů. Jógu praktikuji více než 16 let a ráda experimentuji se všemi druhy jógy. Mám kvalifikaci učitele Hatha Vinyasa jógy a Yin jógy (525 hodin výcviku). Svůj první výcvik jsem absolvovala na Bali, mém duchovním místě, kam se ráda pravidelně vracím. Právě jsem dokončil svůj 300hodinový pokročilý výcvik se Simonem Parkem ve francouzských Alpách.
 
Mojí další vášní je Výživa a Wellness. Jako kvalifikovaná naturopatka, fytoterapeutka a certifikovaná koučka celostního zdraví se dívám na vše holisticky. Koučuji klienty po celém světě, vedu je ke zdravějšímu životnímu stylu, k optimální energii a vitalitě.
 
Snažím se nebrat život tak vážně. Miluji pobyt venku na čerstvém vzduchu, poznávání nových lidi, jsem aktivní, cestuji a mám ráda vše, co souvisí se zdravím a wellness. Věřím ve vyvážený život bez omezování se, se snahou o posouvání svých hranic a objevování našeho skutečného potenciálu. A také miluji dobré víno. . . všechno je to o rovnováze.

 

Těšíme se na společné zážitky.

creating amazing memories

2024 © Amazing Tours, a.s. | Powered by Sprinkler Morning.