Pláž

News

Newsletter 06/2024

Korfu: luxusně a all inclusive

/

KORFU

 

Před pár dny jsme se vrátili z Korfu, kde jsme byli ověřit kvalitu stávajících hotelů, ale objevily jsme pro Vás i něco nového! Korfu je ostrov, kde pro každého dokážeme najít vhodný hotel.Ať už jste pár, který hledá designový moderní hotel nebo jste rodina, která potřebuje zázemí a spoustu aktivit pro děti. Tento ostrov při správném výběru ubytování dokáže totiž uspokojit nároky každého cestovatele.

Sezóna tu začíná koncem května, kdy jsou teploty přes den kolem příjemných 25 stupňů, a končí koncem září. Je to ne příliš velký ostrov, takže si ho krásně stihnete projet a podniknout řadu výletů. Je hodně zelený, všude najdete prastaré olivovníky a citrusy, má krásné písečné pláže s pozvolným vstupem, ale také úchvatné skalnaté pobřeží.  

Řada hotelů je na léto již velmi obsazena, ale neváhejte se na nás obrátit s termínem Vaší dovolené a my se hned pustíme do přípravy nabídky přímo pro Vás.  

 

THE OLIVAR SUITES

Největší objev této cesty, novinka v našem portfoliu je tento klenot na jihu ostrova. Původní olivový sad a manufaktura na výrobu olivového oleje byla citlivě přestavěna na resort, kde najdete pouze bungalovy rozeseté v areálu, kde dominantou jsou staleté olivovníky, barevně kvetoucí keře, přírodní kámen a dřevo. Ve stejném stylu jsou zařízeny interiéry všech pokojů, od těch základních, až po apartmá s privátním bazénem a přímým vstupem na pláž. Celodenně otevřená restaurace Flya klade důraz na lokální, čerstvé suroviny, zatímco v Olibaru se osvěžíte během dne čerstvým džusem nebo večer při jazzové hudbě vychutnáte Kumquat Spritzer, lokální specialitu. Pobyt zde doporučujeme především párům.

 

BALÍČEK ZAHRNUJE: 

•  7 nocí ve dvoulůžkovém apartmá Junior Suite with Private Pool se snídaní 

CENA:

• od 40.800 Kč / os. 

 

GRECOTEL CORFU IMPERIAL 5*

Na soukromém výběžku, s překrásnými výhledy na moře a kotvící jachty, v naprostém klidu leží tento elegantní resort vhodný jak pro rodinnou, tak pro párovou dovolenou. Je zde snad největší nabídka kategorií ubytování, co známe, a tak si opravdu vybere každý. Od základních pokojů v hlavní budově, až po vily s přímým vstupem do moře. V rámci polopenze je na výběr z 12 restaurací, některé z nich jsou v sousedním hotelu Eva Palace, jehož zázemí můžete také využívat. Každou hodinu mezi hotely navíc jezdí zdarma hotelový člun, což je mimo jiné i příjemné zpestření, jak se vydat prozkoumat další pláž.

 

BALÍČEK ZAHRNUJE: 

•  7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji Deluxe Guestroom Sea View s polopenzí

CENA:

•  od 51.700 Kč / os. 

 

IKOS ODISIA

Naprosto bezstarostnou dovolenou s veškerým komfortem zažijete v tomto novém ultra all inclusive resortu, vzdáleném ani ne 15 minut od hlavního města. V rámci prémiových all inclusive služeb je, samozřejmě kromě stravování, které je vynikajicí a nápojů, včetně šampaňského, také spoustu aktivit, jako například degustace vína, plavba lodí při západu slunce, na jeden den půjčení Tesly, 8x denně sportovní aktivity a další. Jsou zde extrémně dobře vybaveni na děti všech věkových kategorií, ale je zde spokojeno i spoustu párů, neboť právě pro dospělé je vyhrazena i část pláže, samostatný bazén i zóna v hlavní restauraci. Doporučujeme zvolit apartmá kategorie Deluxe, které mají řadu benefitů.

 

BALÍČEK ZAHRNUJE: 

•  7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji Superior Garden s ultra all inclusive 

CENA:

•  od 57.200 Kč / os. 

Výše uvedená cena zahrnuje 10% slevu při rezervaci do 27.6.2024.

 

DOMES MIRAMARE

Resort na jihovýchodní části ostrova, zhruba 40 minut jízdy od letiště uspokojí především cestovatele, kteří hledají moderní zázemí a uvolněnou atmosféru. Je přístupný pouze pro osoby starší 16 let, takže i spoustu aktivit je tu připraveno právě pro páry. Oblázková pláž má pozvolný vstup a po pár metrech je v moři už jen písek. Resort má dvě části, přičemž my doporučujeme bydlet v té sice starší části, ale zato rovnou u moře. Bazény jsou zde tři, jeden přímo u pláže, v mimosezóně vyhřívaný, druhý relaxační a třetí velký bazén je ideální na plavání.

 

BALÍČEK ZAHRNUJE: 

•  7 nocí ve dvoulůžkovém apartmá Emerald Retreat Sea View se snídaní 

CENA:

 od 52.300 Kč / os. 

 

KONTOKALI BAY RESORT 5*

Jeden z nejstarších hotelů na ostrově, se skvělou polohou přímo na pláži, přitom jen 6 km od hlavního města, kam se můžete vydat za nákupy, do místních taveren, barů nebo se jen tak procházet krásnými uličkami. Polovina pokojů je již po kompletní rekonstrukci, a my doporučujeme bungalovy s bazénem, situované v krásné zahradě. Najdete zde celkem 4 restaurace a 2 bary, samozřejmě SPA centrum a posilovnu. Budou zpe spokojeny především rodiny hledající kvalitu za rozumnou cenu, ale je myšleno samozřejmě i na dospělé, pro které jsou zde připraveni zajistit spoustu aktivit, jako jsou jízdy na koni, degustace vína, ochutnávka olivových olejů a spoustu dalšího.

 

BALÍČEK ZAHRNUJE: 

•  7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji Sea View se snídaní

CENA:

•  od 37.400 Kč / os.

creating amazing memories