Snow

News

Newsletter 01/2023

Newsletter Snow

/

Toužíte po aktivní dovolené na horách a dokonalých službách? Vybrali jsme pro Vás nejluxusnější horské resorty, kde zažijete Vaši skvělou zimní dovolenou. SKI-IN & SKI-OUT je samozřejmostí, o nic se nestarejte, hotelový ski-butler, který Vám každé ráno připraví vybavení a poradí, kde jsou ty nejlepší sněhové podmínky. Výjimečné gastronomické zážitky na Vás čekají v restauracích oceněných hvězdami Michelin a relax svému tělu můžete dopřát v perfektně vybavených SPA centrech. Vybírat můžete z klasických hotelových pokojů, apartmá nebo Vám rádi zajistíme privátní chalet s vlastním personálem. Je to jen na Vás, jestli strávíte den na perfektně upravené sjezdovce nebo prožijete výjimečný zážitek při scénickém letu vrtulníkem.

Nechte se inspirovat naším výběrem těch nejluxusnějších horských resortů.

CHALET ZERMATT PEAK, ŠVÝCARSKO

Spokojte se jen s tím nejlepším. Tento chalet s dechberoucím výhledem na Matterhorn může ubytovat v 5 ložnicích 10 - 13 osob a nabízí řadu benefitů. Jeho součástí je totiž nádherný vinný sklep, privátní wellness, a venkovní jacuzzi. Samozřejmostí je gurmánský šéfkuchař a 24/7 služba elektrického taxi s řidičem. Rezidence je navíc strategicky umístěná nad městem, ale přitom jen pár minut chůze od centra. Právem je tento chalet opakovaně hodnocen jako nejlepší ve Švýcarsku.

CERVO MOUNTAIN, ŠVÝCARSKO

Navštivte tento výjimečný boutique hotel, kde je hlavním cílem nabídnout osobní zážitek, který Vás ohromí a donutí zpomalit. Díky skvělé poloze začíná a končí lyžařské vyžití přímo u dveří hotelu. Hotel se skládá ze 7 unikátních horských chat, má úžasný Apres-Ski bar s výhledem na Matterhorn a vynikající italskou restauraci Madre Nostra. Nechybí ani dokonalé a luxusní lázně Ashram Spa, kde se příjemně zrelaxujete po náročném dni na svahu. 

KRISTIANIA LECH, RAKOUSKO 

Tento hotel je perfektní volbou pro ty, kteří milují individuální služby, pozornost hostitelů, design a umění. Hotel patří rodině Schneider, ze které pochází první rakouský olympijský vítěz v lyžování. Jeho dceru během pobytu v hotelu dokonce osobně potkáte. Každý z 25 pokojů má odlišný design a vy si dopředu můžete vybrat, ve kterém chcete strávit dovolenou. Z hotelu máte přímý vstup na běžecké tratě a nejbližší lyžařský vlek se nachází jen 5 minut od hotelu. 

LE K2 ALTITUDE COURCHEVEL, FRANCIE

Hotel navržený ve stylu alpské vesnice, situován ve francouzském Courchevelu, přímo na okraji sjezdovky. Disponuje pouze 14 pokoji a 18 apartmá pro maximální relaxaci. Pečlivě vybrané materiály podtrhují alpskou atmosféru, a vy se tak budete uprostřed zasněžených hor cítit útulně. Kulinářský zážitek na Vás čeká v restauraci Le Montgomerie, oceněné 2 hvězdami Michelin a v Le Goji SPA můžete absolvovat některou z omlazujících procedur nebo jen relaxovat po náročném dni na svahu. 

CHEVAL BLANC COURCHEVEL, FRANCIE

Výjimečné lyžařské podmínky najdete v luxusní rezidenci Cheval Blanc, ve vyhledáváném středisku Courchevel. V celém hotelu panuje velmi klidná atmosféra, což je dáno díky pouhým 36 pokojům. Klade se tu důraz na každý detail a vysokou úroveň služeb. Nároční cestovatelé jistě ocení i restauraci Le 1947, oceněnou 3 Michelinskými hvězdami. Hotel je Ski-in & Ski-out, takže si stačí nazout lyže a vyrazit k největší lyžařské oblasti na světě, Les Trois Vallées.

creating amazing memories

2024 © Amazing Tours, a.s. | Powered by Sprinkler Morning.