Pláž

News

Newsletter 05/2023

KATALOG LUXUSNÍCH VIL

/
BEACH HEADER

KATALOG LUXUSNÍCH VIL 

S radostí Vám představujeme naši ikonickou kolekci luxusních vil, privátních míst a prázdninových rezidencí v Evropě. Pečlivě jsme pro Vás vybrali výjimečná místa, která si získají Vaše srdce. Vyzkoušejte s námi zcela jiný typ dovolené - dopřejte si soukromí, péči personálu, kvalitní jídla připravená ve vile jen pro Vás nebo si prostě jen pronajměte vilu a užívejte přítomného okamžiku. Pronájem vil a veškerý servis k tomu pro naše klienty zajišťujeme už mnoho let a máme s tím tak bohaté zkušenosti.

Vytvořte si nezapomenutelné chvíle s blízkými, rodinou či partou přátel už toto léto i Vy. 

Přizpůsobíme každý detail Vaše pobytu a vytvoříme Vaši ideální dovolenou.

 

JAK TO FUNGUJE?

1. VYBERTE SI SVOU IDEÁLNÍ VILU 

Připravíme několik nabídek dle Vašich požadavků na míru, poradíme s výběrem, doporučíme to nejlepší přímo pro Vás.

 

2. PŘIZPŮSOBTE SI POBYT 

Vyberete si z široké nabídky služeb navržených tak, aby Vás potěšily, uvolnily a ohromily.

 

3. REZERVUJTE SI NEZAPOMENUTELNÉ ZÁŽITKY 

Vyberte si z vyjimečných pečlivě vytvořených zážitků a sdílejte nezapomenutelné chvíle se svými blízkými.

 

KATALOG TADY

 

Nenašli jste tu pravou vilu v katalogu? Nevadí, portfolio vil máme mnohem širší. 

Stačí nás kontaktovat a o vše se již postaráme.

 

 

INSPIRACE Z KATALOGU

 

 

VILLA MARIGOLD, Korsika

Jedinečně stylový a elegantní dřevěný interiér vily plný moderních uměleckých děl, zasazený do krásné středomořské zahrady, je oázou klidu, ideálním místem luxusní a ničím nerušené dovolené v soukromí s vaší rodinou či přáteli.

Vychutnejte si snídani na terase a pak se vydejte na golfové hřiště nebo si zajděte do posilovny. Uvolněte se masáží, v sauně nebo se schlaďte v infinity bazénu či přímo v moři, které je v docházkové vzdálenosti od vily.

 

VILLA JASMINE, Sardinie

Tato luxusní vila plynule zapadá do panenské přírody smaragdového pobřeží severní Sardinie. Současná architektura v kombinaci s přírodními materiály, jako je kámen a dřevo, vytváří interiéry, které se vyznačují světlými barvami, velkými okny a čistými liniemi. Sedmi ložnicová vila s prostorným obývacím pokojem s jídelním koutem, plně vybavenou kuchyní a 7 koupelnami nabízí ideální místo pro rodinnou dovolenou.

 

VILLA DAISY, Korsika

Kamenná pěti ložnicová vila v tradičním korsickém stylu s dřevěnými prvky leží na samém jižním okraji Korsiky, na samotě, přímo na pobřeží, jen pár kilometrů od vesničky Bonifacio. Vila poskytuje nádherný výhled na tyrkysově modrý záliv Santa Manza s docházkovou vzdáleností k moři. Zahrada je vytvořena ve středomořském stylu s dřevěnými a kamennými prvky.

 

VILLA DHALIA, Řecko - Korfu

Zcela nová kamenná vila situovaná v samém srdci impozantního panství, v jedné z nejmalebnějších a nejodlehlejších částí ikonického severovýchodního pobřeží Korfu. Design vily byl inspirován korfskou a středomořskou architektonickou tradicí v kombinaci s prvky současné moderní architektury. Vila je živoucí součástí ekosystému o rozloze

7.000 m², s půvabnou flórou tohoto středomořského ostrova. Okolní scenérii doplňují vinice, ovocné stromy včetně citrusů a více než 100 olivovníků, z nichž mnohé jsou staré přes 150 let. Krátkou procházkou se dostanete na klidnou písečnou pláž na břehu Jónského moře.

 

VILLA DANDELION, Chorvatsko - Hvar

Vila Dandelion se sedmi ložnicemi nabízí úžasný výhled na smaragdově modrou třpytící se zátoku a soukromou oblázkovou pláž přímo na pozemku. Při renovaci byly použity přírodní materiály, jako je kámen a dřevo, aby dodaly vile autentický charakter a díky pečlivě vybraným barvám dokonale ladí s okolím. Vila má několik teras a stejně jako vířivka na střeše nabízí výhled, který umocňuje luxusní zážitek z pobytu v naprostém klidu a soukromí. 

 

 

creating amazing memories