Adventure

News

Belmond Orient Express

Nové trasy po celé Evropě

/

Společnost Belmond vypsala nové trasy napříč celou Evropou a to na palubách svého luxusního expresu Venice Simplon Orient Expres.

Nové trasy Vás provedou Itálií, Švýcarskem, Belgií i Nizozemskem a zavezou Vás do těch nejlepších měst. Nastoupit můžete v Římě, Bruselu, Amsterdamu nebo Ženevě a záleží na Vás, jestli si užijete prodloužený víkend nebo poznávací cestu po Evropě. Celá cesta ve Vás vzbudí pocit nostalgie, představí legendární zlatou éru cestování a nabídne klidný a smysluplný zážitek po dlouhé pauze v cestování. Na výběr je několik nových tras včetně možnosti přespání v Belmond hotelu ve Florencii, Toskánsku, Paříži a dalších.
Od letošního roku se můžete těšit na 3 nové Grand apartmá, která jsou pojmenovaná podle měst, které se staly svou architekturou inspirací pro celkový design pokoje.
Legendární vlak se skládá ze 17 původních vozů z 20. a 30. let, z nichž každý má svou jedinečnou historii a atmosféru. Jedno však mají společné – tyto vozy se staly průkopníky, jak lze mezinárodně cestovat pohodlně a luxusně.
Máte už vybrané Vaše nástupní místo?

creating amazing memories

2024 © Amazing Tours, a.s. | Powered by Sprinkler Morning.